[In Dutch] Uitnodiging Scriptiesymposium en Shilin Young Scholar Award

Op donderdag 8 september 2016 organiseert Sichting Shilin het Shilin Scriptiesymposium. Tijdens het symposium kunnen studenten die het afgelopen jaar hun bachelorscriptie hebben geschreven hun werk aan een groot publiek presenteren. Bovendien is het een mooie afsluiting van de eerste fase van de academische opleiding. Presenterende studenten kunnen oefenen met presenteren van iets dat zij zelf hebben onderzocht en daarbij studenten die nog een scriptieonderwerp zoeken inspireren. Het symposium is gratis en toegankelijk voor iedereen. Als je geïnteresseerd bent, stuur dan een bericht naar info@shilin.nl met een korte beschrijving van je onderwerp. De voertaal is het Nederlands, maar je mag ook in het Engels presenteren als je dat liever hebt.

 

Shilin Young Scholar Award
Tijdens het scriptiesymposium zal ook de Shilin Young Scholar Award worden uitgereikt. Deze scriptieprijs wordt uitgereikt voor de beste bachelorscriptie van de opleiding Chinastudies in Leiden. De auteur van de winnende scriptie ontvangt een geldbedrag van €100,- en een publicatie in de eerstvolgende editie van Shilin.

Aanmelding:
Zowel docenten als studenten kunnen een scriptie (met beoordelingsformulier) insturen. De scriptie dient te zijn geschreven in het academische jaar 2015-2016 en beoordeeld met minimaal het cijfer 8,0.

De uiterlijke inleverdatum voor scripties is maandag 15 augustus 2016 en kunnen naar info@shilin.nl gestuurd worden. De jury zal bestaan uit twee docenten van de opleiding Chinastudies en een redactie-/bestuurslid van Shilin.

Datum: donderdag 8 september 2016
Tijd: 14:00-16:30
Locatie: Green Room, East Asian Library

Het symposium wordt feestelijk afgesloten met een borrel.

We hopen je te zien op 8 september!